Musikklek drop-in lørdag:

Tid: kl. 12.00-12.45 på lørdager, følg med på facebook.

Sted: Molde kulturskole, Fridtjof Nansensgate 7.

Pris: 100 kr. pr. barn pr. gang. Voksne gratis.

Musikklek drop-in lørdag er et tilbud til barn 1-6 år med voksne (foreldre, besteforeldre, onkler, tanter...).

Vi samles til sang, dans og lek med musikk. Voksne blir minnet på sanger de en gang kunne, samtidig som de får mulighet til å lære nye sanger og leker som kan brukes sammen med barna hjemme.

Fordi musikk er gøyest når man lager den sammen med andre!

Babysang pluss:

Tid: Tirsdager kl. 1100, følg med på facebook for detaljer

Sted: Molde kulturskole, Fridtjof Nansensgate 7.

Pris: de ukene det er mini-kurs kr 100 pr baby, de andre ukene gratis (voksne gratis inngang)

Babysang pluss er et drop-in-tilbud for de som er hjemme med de aller minste mellom 0 og 1 år. Oppstart 17.oktober, siste gang før jul 5.desember. Hver uke er det babysang i ca 30 minutter ved musikkpedagog Rakel Hoem Rinde. Annenhver uke er det et mini-kurs etter babysang med ulike temaer som er relevant for småbarnsfamilier. Følg med på hjemmesiden og på facebook for mer informasjon og forhåndskjøp av billetter (via hoopla).

Tverrkulturelle musikkgruppe - integrering gjennom musikk:

Tid: fredager 1200-1300

Periode: fra og med 27.oktober til og med 15.desember

Sted: Molde kulturskole, Fridtjof Nansensgate 7

Tverrkulturell musikkgruppe er et gratis tilbud for de som er hjemme med små barn hovedsaklig i alderen 0-1 år. Vi ønsker at dette skal være en musisk integreringsarena for flyktningfamilier. Vi ønsker både norske og familier fra andre kulturer velkommen.

Gjennom sang, regler, dans og andre musikalske aktiviteter skaper vi en arena for språkutvikling, språktrening, sosialt samvær og gode opplevelser på tvers av kulturer. Vi oppfordrer deltagerne til å dele sanger eller andre skatter fra sin egen kultur. For forhåndspåmelding, send mail til rakel.hoem.rinde@molde.kommune.no.

Lærere

Musikklek lørdag:

Rakel Hoem Rinde

Hans Petter Gyldenskog

Anne Karin Korsbrekke

Ole Andreas Silseth

Babysang pluss og tverrkulturell musikkgruppe:

Rakel Hoem Rinde

Molde Kulturskole